Touchscreen vloerstandaard G-Serie

Deze stijlvolle afgewerkte vloerstandaard is geschikt voor touchscreen monitoren met een beeldmaat tussen de 42″ tot 65″. Ideaal voor gebruik in je beursstand of showroom.

 Vaste lage prijzen  Hoogwaardige kwaliteit  Deskundig advies  Gratis geleverd  Groot assortiment  Klantbeoordeling 9,6/10

touchscreen vloerstandaard

Professionele touchscreen vloerstandaard

Wil je een touchscreen gebruiken voor je digitale informatiezuil? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Wij leveren een ruim aanbod vloerstandaarden (touchscreen floor stands). Altijd met een uitmuntende service, een perfecte kwaliteit en tegen een voordelige prijs.

voor onbeperkte mogelijkheden

Touchscreen zuil breed inzetbaar en eenvoudig in gebruik

Zet je touchscreen zuil in op beurzen, showroom, musea of in de winkel direct naast het product. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag bezoekers om een beoordeling te geven of informeer je gasten via je digitale informatiezuil.

De informatie op het touchscreen is gemakkelijk op te zoeken. Met de slimme beveiliging kan de applicatie daarnaast niet afgesloten worden. Bovendien is de degelijke tablet houder gemakkelijk afsluitbaar met het ingebouwd slot.

voor onbeperkte mogelijkheden

Alle eigenschappen van onze vloerstandaarden

Onze touchscreen vloerstandaarden zijn uitgevoerd in RVS (Roest Vrij Staal). De lengte varieert afhankelijk van het model tussen de 100-120cm. De tablets kunnen daarnaast zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) bevestigd worden.