Vaste lage prijzen  Gratis geleverd  Hoogwaardige kwaliteit  Deskundig advies  Groot assortiment  Klantbeoordeling 9,6/10

Touchscreen monitor

Touchscreen monitoren zijn interactief en dus ideaal voor informatie “op maat”. Je ziet ze op beurzen, scholen, winkels en openbare plaatsen. Touchscreen schermen zijn leverbaar met of zonder ingebouwde PC en in alle beeldmaten. Vaak zijn ze gecombineerd met een Digitale Infozuil. Modellen van 10 tot 24 inch zijn een gangbare formaat voor gebruik door 1 persoon. Op beurzen of presentaties waar je met meerdere bezoekers gelijktijdig aan het scherm kunt werken kies je een 42″ of groter. Op deze pagina vindt je uitsluitend Touchscreens zonder ingebouwde PC. Klik hier voor touchscreens met PC.

Software, App’s, Designwerk en randapparatuur

Ermeco levert ook software en applicatie’s speciaal voor touchscreens. Denk b.v. aan Shop-in-Shop, (product-)presentatie, Survey, Wayfinding etc. Overleg met ons wat jouw wensen zijn en wij leveren het.

Vanwege hun enorme veelzijdigheid en brede toepassingsmogelijkheden, zijn TouchDisplays tegenwoordig verkrijgbaar in alle beeldmaten. Heb je specifiek advies nodig? Bel of mail ons gerust 046-2021102.