tablet vloerstandaard Android en iOS tablets

Professionele tablet vloerstandaard

Wil je een tablet gebruiken voor je digitale informatiezuil? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je! Wij leveren een ruim aanbod vloerstandaarden (tablet floor stands) voor de meest gebruikte Android en iOS tablets. Altijd met een uitmuntende service, een perfecte kwaliteit en tegen een voordelige prijs.

voor onbeperkte mogelijkheden

Tablet zuil breed inzetbaar en eenvoudig in gebruik

Zet je tablet zuil in op beurzen, showroom, musea of in de winkel direct naast het product. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag bezoekers om een beoordeling te geven of informeer je gasten via je digitale informatiezuil.

De informatie op het tablet is gemakkelijk op te zoeken. Met de slimme beveiliging kan de applicatie daarnaast niet afgesloten worden. Bovendien is de degelijke tablet houder gemakkelijk afsluitbaar met het ingebouwd slot.

jouw tablet kiosk, jouw huisstijl

Maak je tablet kiosk op maat

Met onze unieke configurator stel je eenvoudig je eigen digitale tablet informatie kiosk samen. Door middel van enkele muisklikken pas je jouw digitale infozuil aan en zie je direct het eindresultaat. Op zoek naar een tablet vloerstandaard in je eigen huisstijl? Ook dat is geen probleem. Wij leveren alles vakkundig en naar wens bij je af.

voor onbeperkte mogelijkheden

Alle eigenschappen van onze vloerstandaarden

Onze tablet vloerstandaarden zijn uitgevoerd in RVS (Roest Vrij Staal). De lengte varieert afhankelijk van het model tussen de 100-120cm. De tablets kunnen daarnaast zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) bevestigd worden. De stevige metalen casing is geschikt voor de meest voorkomende tablets. Tevens kan deze met het ingebouwde slot eenvoudig afgesloten worden.

De 6 kg zware vloerplaat zorgt tot slot voor een stabiel geheel en kan deze tablet vloerstandaard voor een nette afwerking, met 3 bouten direct bevestigd worden aan de ondergrond.