Vaste lage prijzen  Gratis geleverd  Hoogwaardige kwaliteit  Deskundig advies  Groot assortiment  Klantbeoordeling 9,6/10

show blocks helper

Schermdiagonaal
Schermdiagonaal De afmeting van het scherm wordt aangegeven in inches en wordt diagonaal gemeten, ofwel van linksonder naar rechtsboven.

Touchscreen

Helderheid

Klantenservice

046-2021102
Nu open

Geopend tot 18.00u

Touchscreens met PC (tablet-pc)

In dit overzicht presenteren wij ons assortiment Professionele touchscreens met ingebouwde Android PC. De onderstaande modellen zijn speciaal ontworpen voor intensief zakelijk gebruik. Door de ingebouwde PC zijn deze apparaten niet alleen compact en handzaam, maar ook prima te combineren met onze vloerstandaards tot een handige digitale infozuil.

Software, App’s, Designwerk en randapparatuur

Naast de standaard beschikbare Google Playstore app’s levert Ermeco ook extra software en applicatie’s. Denk b.v. aan Shop-in-Shop, (product-)presentatie, Survey, Wayfinding etc. Overleg met ons wat jouw wensen zijn en wij leveren het.

Vanwege hun enorme veelzijdigheid en brede toepassingsmogelijkheden, zijn Android Displays tegenwoordig verkrijgbaar in alle beeldmaten. Heb je specifiek advies nodig? Bel of mail ons gerust 046-2021102.