Hoogwaardige kwaliteit Deskundig advies Gratis geleverd   Groot assortiment  Klantbeoordeling 9,6/10

iPad vloerstandaard voor iPads 2/3/4/AIR

Professionele iPad vloerstandaard

Wil je een iPad gebruiken als digitale informatiezuil? Dan hebben wij de oplossing voor je! Wij leveren een ruim aanbod vloerstandaarden (iPad floor stands) voor de meest gebruikte type iPads. Altijd met een perfecte service, een hoge kwaliteit maar met een gunstige prijs.

voor onbeperkte mogelijkheden

iPad zuil breed inzetbaar en eenvoudig in gebruik

Zet je iPad zuil in op beurzen, showroom, musea of in de winkel direct naast het product. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag bezoekers om een beoordeling te geven of informeer je bezoekers of gasten via je digitale infozuil.

De informatie op het tablet is gemakkelijk op te zoeken. Met de slimme beveiliging van de home knop kan de applicatie niet afgesloten worden. Daarnaast is het stevige iPad houder afsluitbaar middels het degelijke ingebouwd slot.

jouw iPad kiosk, jouw huisstijl

Maak je iPad kiosk op maat

Met onze unieke configurator stel je eenvoudig je eigen digitale iPad informatie kiosk samen. Door middel van enkele muisklikken pas je jouw digitale infozuil aan en zie je direct het eindresultaat. Op zoek naar een iPad vloerstandaard in je eigen huisstijl? Ook dat is geen probleem. Wij leveren alles vakkundig en naar wens bij je af.

voor onbeperkte mogelijkheden

Alle eigenschappen van onze vloerstandaarden

Onze iPad vloerstandaarden zijn uitgevoerd in RVS (Roest Vrij Staal). De lengte varieert afhankelijk van het model tussen de 100-120cm. De iPads kunnen daarnaast zowel horizontaal (landscape) als verticaal (portrait) bevestigd worden. De stevige metalen casing is geschikt voor de meest voorkomende tablets. Tevens kan deze met het ingebouwde slot eenvoudig afgesloten worden.

De 6 kg zware vloerplaat zorgt tot slot voor een stabiel geheel en kan deze iPad vloerstandaard voor een nette afwerking, met 3 bouten direct bevestigd worden aan de ondergrond.